Rólunk

Magyarország jó hely. Szép településekkel, jó emberekkel. Erdőkkel, völgyekkel, hegyekkel. Folyókkal, tavakkal, forrásokkal. Kastélyokkal, templomokkal, romokkal.

Egy blog arról, hogy miért érdemes Magyarországon turistáskodni.

johelyek(kukac)gmail.com

Facebook oldal

Itt is megtaláltok:

Ha követni akarod

Azért vagyunk...

2013.01.25. | krumplib | 2 komment

tolcsva_800_1359129606.jpg_800x460

- mert akármerre utazunk ebben az országban, mindig találunk olyan embereket, helyeket, éttermeket, szállásokat, épületeket, fákat, kilátásokat, akiktől, amelyektől jókedvünk lesz. Ezeket szeretnénk bemutatni, hogy mi ne feledkezzünk meg róluk, mások meg velünk örüljenek.

 

- mert bármilyen hihetetlen, nem találtunk egyetlen olyan blogot sem, amelyik csak azzal foglalkozik, hogy Magyarország mennyire szép, és jó ország.

- mert unjuk már, hogy ezt az országot mostanában leginkább szidni szokás. Úgy teszünk, mintha mi, emberek mind nagyon jók lennénk, az ország pedig tőlünk függetlenül lenne rossz/koszos stb. Pedig egy ország az emberek által lesz olyan, amilyen, és ha egy országot szeretnek a lakói, az általában meg is látszik rajta. Mi is csak abban az esetben szidhatjuk, ha utána legalább háromszor jót mondunk róla:)

Azzal itt nem akarunk foglalkozni, hogy ki mit csinált, és az mások szerint miért nem jó. Csak megmutatjuk, ami nekünk megtetszik, ha elmegyünk valahova. Sok-sok fotóval, időnként egy-egy recepttel dúsítva.

Jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://johely.blog.hu/api/trackback/id/tr845043560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Értem.

És, közben mit szedtek/használtok? :D:D:D:D
süti beállítások módosítása