Rólunk

Magyarország jó hely. Szép településekkel, jó emberekkel. Erdőkkel, völgyekkel, hegyekkel. Folyókkal, tavakkal, forrásokkal. Kastélyokkal, templomokkal, romokkal.

Egy blog arról, hogy miért érdemes Magyarországon turistáskodni.

johelyek(kukac)gmail.com

Facebook oldal

Itt is megtaláltok:

Ha követni akarod

Még egy kis noszvaji éttermiség sok fotóval

2013.09.11. | leopolderika | Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál gasztro Noszvaj Stílusos Vidéki Éttermiség

noszvaj23.jpgKoraesti szieszta - mindenki elégedett

Egy-egy ilyen jól sikerült hétvégében az is nagyon jó, hogy utána az ember hazajön, és hiába ilyen szürkés minden, hiába lett hideg, a rengeteg élmény még sokáig munkál benne. Legalábbis mi ezzel így vagyunk, mindent napsütésben látunk, egyre-másra jutnak eszünkbe a részletek, az ízek, a szagok. Amit azonnal meg kell osztanunk mindazokkal, akik szintén ott voltak, így aztán még egy ideig nagyon intenzív levelezés is folyik, ami szintén segít a jó érzések minél további fenntartásában.

És akkor még ott van a rengeteg fotó, amit nem győzünk újra és újra megnézni. Lelkesedésünk akkora, hogy ezekből készítettünk is egy újabb gyűjteményt.

A sorozatból egy ember hiányzik, Balogh Sanya, aki a pultban úgy dolgozta végig az egész napot, hogy az éttermiségből gyakorlatilag semmit nem látott. És mindezek tetejébe még egy rendes fotó sem készült róla.

noszvaj13.jpg

Kezdődik a szieszta

noszvaj08.jpg

Van, aki magában idézi fel az ízeket

noszvaj10.jpg

Van, aki közösen

noszvaj09.jpg

Vannak, akik már megbeszélték

noszvaj11.jpg

noszvaj12.jpg

noszvaj22.jpgA nagy lakmározástást nyereményjátékkal jutalmazták - Balogh Bari (Nomád Hotel) és Szikora Eszter (Rosinante)

noszvaj24.jpgGlamping = glamour + camping

noszvaj19.jpgDudás Szilárd (Anyukám Mondta), Ruprecht László (az Éttermiség elnöke), Dudás Szabolcs (Anyukám Mondta), Pataky Péter (Ikon) és Pauli Zoltán (Mandula)

noszvaj20.jpgArtúr (Nomád Hotel) nagy türelemmel tűrte a saját felségterületén összegyűlt rengeteg embert

noszvaj21.jpgTerepszemle hétfő reggel - id. Balogh Sándor házigazda

A bejegyzés trackback címe:

https://johely.blog.hu/api/trackback/id/tr105506917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása